Mobilnost i servis

Individualne usluge

Mercedes-Benz korporativna rešenja obuhvataju kompletnu uslugu s rešenjima krojenim po meri koja ispunjavaju Vaše zahteve.
Mi se brinemo da ste uvek mobilni u poslovanju, omogućavajući Vam zamensko vozilo ako je Vaše na popravci, brzu pomoć na putu u slučaju kvara, kao i održavanje i servisiranje Vašeg vozila prema Mercedes-Benz standardima. Naš tim stručnjaka Vam je na raspolaganju u radionici ili na bilo kojem drugom mestu gde Vam je potreban.

  • - Paket za održavanje

  • - Garancija mobilnosti

  • - Usluga preuzimanja i vraćanja

  • - Servis kod najboljih

       
Paket za održavanje
Uz jasnu i povoljnu mesečnu ratu, paket za održavanje pokriva sve redovne radove održavanja navedene u uputstvima za servis. Naše stručno osoblje se brine o Vašem vozilu pružajući kvalitetnu brigu tipičnu za Mercedes-Benz. Možete uzeti paket za održavanje za mali mesečni iznos koji se određuje prema tipu vozila, kilometraži i dužini ugovora.
Garancija mobilnosti
Garancija mobilnosti je standard za sve Mercedes-Benz automobile i vredi do 30 godina nakon prve registracije[1]. Ako dođe do najgoreg, dobićete brzu pomoć na putu ili će Vaše vozilo biti odvučeno do najbližeg Mercedes-Benz servisnog centra. Paket pokriva i troškove prevoza taksijem, vozom ili avionom kao i eventualne troškove noćenja.Usluga preuzimanja i vraćanja[2]
Kako bismo Vam uštedeli vreme i poštedeli Vas putovanja, u sklopu Mercedes- Benz usluge preuzimanja i vraćanja organizovano je preuzimanje Vašeg Mercedesa, na Vašem radnom mestu ili negde drugde. Vaš ćemo Vam automobil vratiti sveže servisiran i očišćen.

 

Service24h
Ako Vam se ikad pokvari automobil, pomoći ćemo Vam skoro istog trena – 24 sata dnevno. Naš posebno obučen tim omogućiće da Vaše vozilo bude ponovo na putu što je brže moguće vršeći popravke na licu mesta kad god je to moguće. Jednostavno nazovite: + 381 11 3019 019


Pomoć u slučaju nezgode
Nažalost, nije uvek moguće izbeći oštećenja od kamenčića, na karoseriji i sl. Ali, uvek se možete osloniti na Mercedes-Benz pomoć u slučaju nezgode. Nudimo Vam širok spektar rešenja kako bismo Vam osigurali mobilnost – od besplatne telefonske linije za kupce i garancije mobilnosti do stručnih popravki.

 

Servis kod najboljih
Ovlašćena servisna mreža po najvišim Mercedes-Benz standardima.

 

 

[1] Po našim uslovima ukoliko su ispunjeni preduslovi mobilnosti za Vaše vozilo.
[2] Troškovi mogu varirati u različitim regijama.