Troškovne prednosti i efikasnost

Individualne usluge

 

Mercedes-Benz korporativna rešenja znače troškovnu efikasnost, a to je osnova uspeha za svaku kompaniju.

Uvek imamo na umu finansijske prednosti za Vaše poslovanje – od razvoja i opremanja flotnih vozila i opcija ekonomične kupovine do širokog spektra usluga i proizvoda osiguranja.
Za niske troškove transparentne strukture koji se lako kontrolišu.
Flotna ponuda
Kako biste od samog početka profitirali od najveće moguće efikasnosti, dobićete popust na naznačenu cenu. Kao flotnom kupcu najmanje dva vozila, Emil Frey Auto  Centar omogućiće da iskoristite atraktivne uslove kupovine prilagođene vašim potrebama i veličini vašeg voznog parka.
Flotni paketi
Naši flotni paketi omogućuju Vam da imate više opreme u vozilima i da na taj način povećate komfor, sigurnost i mogućnosti za komunikaciju, a sve to po posebno pristupačnoj ceni paketa. Više detalja pronađite na sledećim stranicama.
Flotni servisni paketi
S transparentnom strukturom cena, naši servisni paketi posebno su ekonomičan vid sigurnosti da će Vaša vozila dugoročno zadržati svoju vrednost. I ovde možete da birate između niza usluga krojenih da zadovoljavaju Vaše individualne potrebe.Finansijski ili operativni lizing
Sa finansijskim ili operativnim lizingom uvek ćete troškove vozila imati pod kontrolom. Ovi načini finansiranja kombinuju ugovor o lizingu i automobilsko osiguranje sa brojnim prednostima kako bi Vam istovremeno omogućili finansijsku fleksibilnost i sveobuhvatno pokriće.

 

Plaćanje krojeno po meri

 

Operativni lizing Vam omogućava veću fleksibilnost. Osim što možete da profitirate od maksimalnog roka od 60 meseci, možete i da prilagodite ratu lizinga s obzirom na kilometražu i u skladu s Vašim potrebama. 

 

Direktni povraćaj po isteku ugovora

 

Kad istekne ugovor, mi jednostavno od Vas preuzimamo Vaše vozilo. Zahvaljujući zagarantovanom ostatku vrednosti, neće Vas teretiti dodatnim plaćanjima – ako se vozilo ispravno koristi i vrati u besprekornom stanju. Eventualna veća pređena kilometraža u odnosu na dogovorenu rešava se na pravedan i transparentan način na temelju stavki ugovora.