© 2024 Emil Frey Auto Centar d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

EQE SUV

EQE SUV

Dostupni modeli

Cenovnik

Sledeći korak do Vašeg automobila iz snova: cenovnik Mercedes-Benz EQE SUV sadrži sve potrbne informacije i detalje.

Spoljašnost

Spoljašnost EQE SUV modela.

Otkrijte najvažnije karakteristike spoljašnjeg dizajna EQE SUV-a sa dve različite linije opreme – Electric Art Line i AMG Line[1]. Elegantan, dinamičan Purpose Design daje EQE SUV-u inovativan izgled u stilu Mercedes-Benz modela, postavljajući nove standarde za dizajnerski idiom električne mobilnosti.

[1]Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

Unutrašnjost

Unutrašnjost EQE SUV modela.

Saznajte više o opremi u EQE SUV kokpitu. Sa MBUX Hyperscreen-om[1] i temama digitalnih boja, možete se fokusirati na individualnost u unutrašnjosti vozila. Visokokvalitetni elementi unutrašnje opreme[1] naglašavaju atmosferu sa velikodušnim osećajem prostora. Linije opreme Electric Art ili AMG Line[1] dostupne su za individualizaciju sedišta, presvlaka i drugih karakteristika opreme.

[1]Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

Oprema

Najvažnije karakteristike opreme EQE SUV-a.

MERCEDES-AMG

Mercedes-AMG EQE SUV.

Spoljašnji dizajn Mercedes-AMG EQE SUV-a kombinuje purizam Mercedes-Benz modela sa karakterističnim elementima dizajna iz Mercedes-AMG-a, jasno se izdvajajući od vozila sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. Poseban izgled Mercedes-AMG EQE SUV-a potiče od prepoznatljivog AMG dizajna zadnjeg dela i AMG-specifične rešetke hladnjaka sa vertikalnim hromiranim podupiračima. AMG oznaka na poklopcu motora.

Doživite ga na putu

Probna vožnja

Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.