© 2024 Emil Frey Auto Centar d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

Novi GLB

Novi GLB

Dostupni modeli

Cenovnik

Sledeći korak do Vašeg automobila iz snova: cenovnik Mercedes-Benz GLB-a sadrži sve potrbne informacije i detalje.

Spoljašnost

Spoljašnost novog GLB-a.

Upečatljiv dizajn je tipičan za GLB. Dodatno je optimizovan zahvaljujući redizajniranim prednjim i zadnjim svetlima, kao i novim naplatcima od 50,8 cm (20 inča)[1]. Sa svojim izuzetno impresivnim panoramskim kliznim krovom[1], sportski SUV omogućava svim putnicima da uživaju u pogledu na sve strane.

[1] Opciono dostupna oprema u zavisnosti od konfiguracije.

Unutrašnjost

Nova unutrašnjost GLB modela.

Ako spolja izgleda van puta, oseća se i van puta iznutra. Progresivni dizajn unutrašnjosti vozila u novom Mercedes-Benz GLB kombinuje sportsku eleganciju sa robusnošću i visokim kvalitetom. Bilo da se radi o slobodnostojećem kokpitu širokog ekrana, zapremini prtljaga ili opcionom trećem redu sedišta – velikodušni SUV uvek ima više prostora ako vam zatreba. Pogledajte i uverite se sami.

Oprema

Najvažnije karakteristike opreme novog GLB modela.

MERCEDES-AMG

Novi Mercedes-AMG GLB.

Snažne proporcije sa kratkim prepustima naglašavaju off-road dizajn novog Mercedes-AMG GLB-a. Površine koje naglašavaju dizajn i svedene linije prenose sportsko-moderni utisak. Kombinacija detalja specifičnih za AMG, kao što su rešetka hladnjaka, prednje i zadnje maske, kao i AMG naplatci od lake legure,[1] rezultiraju vrhunskim stilom u svom najčistijem obliku. I ovde, novi Mercedes-AMG GLB impresivno pokazuje pripadnost AMG porodici.

Doživite ga na putu

Probna vožnja

Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.