© 2024 Emil Frey Auto Centar d.o.o. Sva prava zadržana (Impresum).

Logo

Novi GLS

Novi GLS

Dostupni modeli

Cenovnik

Sledeći korak do Vašeg automobila iz snova: cenovnik Mercedes-Benz GLS-a sadrži sve potrbne informacije i detalje.

Spoljašnost

Spoljašnost novog GLS-a.

Impresivne veličine i uzbudljiv moderan dizajn: novi GLS apsolutno privlači poglede, ne samo kada ste na putu. MULTIBEAM LED prednja svetla zrače čistom elegancijom, nova prednja i zadnja svetla, kao i veliki naplatci od lake legure daju mu moćan izgled – kako na putu tako i ​​van njega. Saznajte više o njegovim spoljnim karakteristikama i različitim linijama opreme.

Unutrašnjost

Unutrašnjost novog GLS-a.

Avantura i udobnost: unutrašnjost GLS modela kombinuje dizajnerske elemente SUV-a kao što su upečatljive ručke na centralnoj konzoli sa inovativnim detaljima kao što je redizajniran upravljač. Widescreen kokpit sa MBUX multimedijalnim sistemom pruža Vam najbolje moguće korisničko iskustvo na svakom putovanju: jasno, brzo i efikasno. Uživajte u osećaju ekskluzivnosti sa modernim ambijentalnim osvetljenjem.

Oprema

Najvažnije karakteristike opreme GLS modela.

MERCEDES-AMG

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+

Novi Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ kombinuje sportsku eleganciju sa upečatljivim dizajnom SUV-a. AMG grb na poklopcu motora i posebna obloga hladnjaka za AMG ilustruju snagu koja leži ispod poklopca. Unapređena prednja svetla i zadnja svetla takođe daju sportsku notu. Vrhunac je ambijentalno osvetljenje sa animiranom projekcijom AMG logotipa. AMG zadnji deo sa standardnim promenljivim izduvnim sistemom upotpunjuje dinamičan oblik.

Doživite ga na putu

Probna vožnja GLS

Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.